Je Sidekick-programma voor atopische dermatitis (eczeem) wacht op je

Sidekick Health is een interactieve gezondheidsapp die mensen met chronische ziekten ondersteunt.

Gebruik de app om de manier waarop je met atopische dermatitis (eczeem) leeft te veranderen.

Programma details

Wat u en uw Sidekick kunnen doen

Download de app

Gebaseerd op gedragswetenschap, speciaal voor jou ontworpen.

Verbeter je welzijn door middel van leuke en aansprekende missies
Volg je gezondheid en bouw blijvende positieve gewoonten op
Toegang tot fitnessvideo’s en mindfulnesstools
Ontdek en leer van een actieve Reumatoïde artritis-groep
Krijg tips van een ervaren gezondheidscoach
Download de app

Over onze programma’s

De Sidekick-programma’s zijn ontwikkeld door artsen, psychologen, wetenschappers en mensen met chronische ziekten. Je Sidekick maakt het makkelijker om blijvende, gezonde gewoonten te ontwikkelen en ondersteunt je bij elke stap die je zet, of deze nu groot of klein is!

Ga vandaag nog aan de slag en begin aan de reis om je gezondheid weer onder controle te krijgen.

Ervaringen met Sidekick

Wat anderen zeggen over Sidekick

Uw reis naar een betere gezondheid gemakkelijk beheren

Het kan in 4 eenvoudige stappen

Het kan in 3 eenvoudige stappen

Gevalideerd door deskundigen

De inhoud van dit programma is beoordeeld en gevalideerd door:

Hoe we je gegevens beschermen:

Sidekick voldoet aan de AVG en HIPAA en zet zich in om de gegevens van elke gebruiker te beschermen. Sidekick slaat je gezondheidsgegevens veilig op en zal geen persoonlijk identificeerbare gegevens delen met derden, inclusief onze programmapartners.

h3

Veelgestelde vragen

FAQ

Is de app echt gratis?

Ja, Sidekick-programma’s worden gesponsord door onze partners en zijn ‘voor altijd gratis’ voor gebruikers. U wordt nooit gevraagd om te betalen om de app te blijven gebruiken of om functies te ontgrendelen.

Kan ik het programma pauzeren?

Ja, u kunt het programma op elk gewenst moment pauzeren door op het wekelijkse pictogram te klikken en vervolgens rechtsboven om het programma te pauzeren. Wanneer u het programma opnieuw activeert, kunt u verdergaan waar u was gebleven.

Op welke smartphoneapparaten is de app beschikbaar?

De app is beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones.

Is er een webversie van het programma beschikbaar?

Nee, er is momenteel geen optie om toegang te krijgen tot het programma op een desktopapparaat, omdat de app speciaal is ontworpen om overal bij u te hebben.

Er werkt iets niet. Hoe kan ik technische ondersteuning krijgen?

1. Ga naar Instellingen in de rechterbovenhoek van het app-scherm
2 Selecteer Technische ondersteuning
3. Selecteer Ondersteuning aanvragen
4. Voer de beschrijving van uw vraag in en upload screenshots (indien van toepassing)
U kunt ook een e-mail sturen naar: info@sidekickhealth.com.

Welke gezondheidsgegevens verwerkt Sidekick en hoe?

Sidekick verwerkt de naam die u invoert, het e-mailadres dat u verstrekt, het wachtwoord dat u kiest bij het aanmelden en uw IP-adres. Daarnaast houdt Sidekick de gegevens bij die u in de app invoert, zoals uw activiteitenlogboek (inclusief foto’s die naar de app zijn geüpload, evenals stappentellergegevens van alle verbonden apparaten). Alle gegevens worden versleuteld, veilig opgeslagen in de EU/EER en nooit gedeeld met derden, waaronder onze partners. Lees meer in ons privacybeleid.

Waarvoor worden de gezondheidsgegevens verwerkt?

Het primaire doel van het verwerken van uw gezondheidsgegevens is om u in staat te stellen een gebruiker van de Sidekick-app te worden. Daarom verzamelen we de noodzakelijke en optionele gegevens tijdens het aanmeldingsproces. Nadat het aanmeldingsproces is voltooid, is het doel van de verwerking van persoonsgegevens om u, als gebruiker, in staat te stellen om relevante informatie in de app te registreren, om uw pad naar gezondheid op de best mogelijke manier te ondersteunen en te volgen. Lees meer in ons privacybeleid.

Wat doet Sidekick om mijn gegevens te beschermen?

Sidekick versleutelt alle persoonlijk identificeerbare gegevens van begin tot eind, onderweg en in rust met AES 256-bits versleuteling. Daarnaast beperkt Sidekick de gegevens die in de app kunnen worden ingevoerd. Na twee jaar inactiviteit zal Sidekick persoonlijk identificeerbare gegevens verwijderen. Toegang tot gegevens is beperkt tot medewerkers van Sidekick die toegang nodig hebben op basis van een strikte beoordeling van hun functie. Lees meer in ons privacybeleid.

Volgt Sidekick mijn locatie?

Sidekick houdt de locatie van de gebruiker niet actief bij, tenzij de gebruiker de app expliciet toestemming geeft om dit te doen voor een activiteits- of oefeningslogboek. Sidekick ontvangt passief het IP-adres van de apparaten van gebruikers, dat door het ontwerp een locatie tot op het niveau van stad of provincie biedt. Lees meer in ons privacybeleid.

Bevat de Sidekick-app advertenties?

Nee, Sidekick voert geen advertenties uit in zijn app of programma’s. Lees meer in ons privacybeleid.

Maakt de app verbinding met de gezondheidsapp van mijn apparaat? Welke gegevens worden vanaf mijn apparaat gedeeld met de Sidekick-app?

Ja, Sidekick heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met de ingebouwde gezondheidsapp van uw apparaat, als u dat wilt. De gegevens die u kunt delen met Sidekick omvatten uw stappentelling. Lees meer in ons privacybeleid.

Hoe kan ik mijn gegevens bekijken, downloaden of openen?

Er is momenteel geen manier om uw gegevens vanuit de app te downloaden. Om toegang tot uw gegevens aan te vragen, stuurt u een e-mail naar privacy@sidekickhealth.com met de onderwerpregel ‘Verzoek om toegang tot gegevens’. Als u niet wilt dat uw gegevens worden opgeslagen in de cloudservers van Sidekick nadat u een programma heeft voltooid, heeft u ook de optie om uw account te verwijderen.

Hoe kan ik al mijn gegevens uit uw database verwijderen en mijn account sluiten?

Ga in de app naar Instellingen en navigeer vervolgens naar het gedeelte ‘Overige’, waar u een knop vindt waarmee u alle persoonlijk identificeerbare gegevens uit de app kunt verwijderen. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt en Sidekick kan geen verwijderde gegevens herstellen nadat het proces is voltooid.

Welke informatie kan een vertegenwoordiger van Sidekick over mij zien wanneer ik ondersteuning vraag via de Help-functie in de app of via e-mail?

Bij het verzenden van een ondersteuningsverzoek kunnen de vertegenwoordigers van klantensucces van Sidekick uw naam en e-mailadres zien, welk apparaat u gebruikt en de inhoud van uw bericht. Er zullen geen details zichtbaar zijn van de programma’s waarin u zich bevindt.

Waar worden mijn gegevens opgeslagen? Kunt u me vertellen waar uw cloudservice zich bevindt?

Sidekick maakt gebruik van Google Cloud Platform Services in België (binnen de EU/EER) en draagt geen gegevens over buiten de EU/EER.

Worden er gegevens overgedragen buiten de EU/EER?

Sidekick draagt geen gegevens over buiten de EU/EER.

Ik wil graag mijn recht uitoefenen om de gegevens die u over mij heeft in te zien, of bezwaar maken tegen de verwerking van mijn persoonlijke informatie voor onderzoek en ontwikkeling. Hoe doe ik dat?

Neem contact op met de functionaris voor gegevensbescherming van Sidekick door een e-mail te sturen naar privacy@sidekickhealth.com.

In welke talen is het programma beschikbaar?

Voor België is het programma beschikbaar in het Frans en het Vlaams.

Heb ik een telefoonnummer uit België nodig om het programma te kunnen downloaden?

Nee, je hebt geen telefoonnummer uit België nodig om een toegangscode te ontvangen voor het downloaden van het programma. U kunt elk mobiel telefoonnummer gebruiken waarmee u een sms kunt ontvangen.

Opmerking: Pfizer heeft geen invloed op de functie of inhoud van de Sidekick-gezondheidsapp of het programma dat daarin is opgenomen, maar steunt Sidekick Health financieel, in het kader van een samenwerking en biedt het programma dat daarin is opgenomen uitsluitend aan patiënten aan.